Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία ΟΙΚΟΤΗΕΟ με έδρα την Πάτρα, δραστηριοποιείται στη διοργάνωση και διακόσμηση sur mesure κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα.

The heart of Oikotheo

Η εταιρεία δημιουργήθηκε από τις αδερφές Χρυσή και Ζέτα Οικονομοπούλου ως κάτι τόσο φυσικό κι επόμενο, ως κάτι που υπήρχε πάντα κι απλά πήρε κι επίσημα μορφή! Κι αφού έκαναν το δικό τους όνειρο πράξη, υπόσχονται να κάνουν το δικό σας μια πραγματικά μοναδική εμπειρία ζωής!

Η επωνυμία της εταιρείας αποφασίστηκε ένα μεσημέρι του Αυγούστου το 2016 μετά από ένα τυχαίο παιχνίδι ονομάτων. Το στοιχείο που ολοκληρώνει το λογότυπο της εταιρείας δεν θα μπορούσε να είναι άλλο, αφού η μια συμπληρώνει την άλλη και μαζί…είναι η καρδιά του OIKOTHEO!

How we work

Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της σχεδιάζονται κάθε φορά μετά από ανάλυση των ειδικών συνθηκών και του επιθυμητού αισθητικού αποτελέσματος. Οι οργανωτικές και επικοινωνιακές ικανότητες της Ζέτας συνδυάζονται αρμονικά με το πάθος για δημιουργία της Χρυσής, εξασφαλίζοντας την επιτυχία ακόμα και της πιο απαιτητικής εκδήλωσης.

Όταν ο πελάτης νιώσει απόλυτη εμπιστοσύνη και αφεθεί στην γνώση και την αισθητική του ΟΙΚΟΤΗΕΟ τότε το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε προσδοκία! Για την ομάδα του OIKOTHEO κάθε εκδήλωση είναι ξεχωριστή και στόχος είναι η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας για τον καλεσμένο δίνοντας έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια.

“Γιατί στο τέλος της ημέρας, στο τέλος μιας εκδήλωσης, αυτό που αξίζει περισσότερο είναι η ικανοποίηση στο βλέμμα τους.”